Recent Nieuws
FAQ : AANKOOP VAN EEN ZWEMBAD
Waarom investeren in een privé zwembad?
Zwemmen is gezond voor lichaam én geest.

Een privé zwembad brengt het vakantiegevoel bij jou thuis!

Daarnaast zal een kwalitatief zwembad een meerwaarde betekenen aan je woning.

Je kan dus écht spreken van een uitstekende investering: zowel in je levenskwaliteit als in je vastgoed!
Waarom zijn er zoveel verschillende prijzen, meningen en kwaliteiten op de markt?
Een zwembad kopen is net zoals een wagen kopen: je hebt verschillende kwaliteiten, de ene wagen heeft meer comfort dan de andere, de optielijst is verschillend en de restwaarde is verschillend.

Wij beschouwen de aankoop van een zwembad als een eenmalige aankoop. Daarom bieden we geen concepten die u na 15 of 20 jaar dient te verwijderen om weerom van 0 te starten.

Bovendien vinden we dat een zwembad meerwaarde moet bieden aan je woning, en dat bereik je enkel door kwaliteit.

Een zwembad bestaat uit héél veel verschillende componenten. Door de laagste kwaliteit te nemen kom je uit op de meest goedkope prijs. Als u daar achteraf achter komt omdat de focus op de totaalprijs werd gelegd en niet op wat u ervoor in de plaats kreeg (en dat constateren we helaas vaak) geeft dit op lange termijn meer kosten of een jarenlange frustratie.

We vinden dat een zwembad aankopen en onderhouden zo goedkoop mogelijk moet zijn maar wel met een minimumgrens aan kwaliteit. Dit resulteert niet in de allerlaagste prijs, maar zeker niet in de allerhoogste prijs. Wel in de best buy.

Graag bieden we u inzicht in uw mogelijkheden, de verschillende prijzen en kwaliteiten zodat u weet wat u koopt en u achteraf enkel kan genieten!

Noppe Zwembaden: Partner van deze merken.

Copyright © Noppe Zwembaden 2018