Recent Nieuws
FAQ : AANKOOP VAN EEN NIEUW ZWEMBAD > MONOBLOK ZWEMBAD
Bestaan er nog andere fabrikanten van full vinylester zwembaden dan LPW POOLS?

De LPW POOLS modellen zijn gemaakt op basis van een Belgisch concept & design waarbij volgende aandachtspunten als belangrijk worden beschouwd:

1. skimmers aan de zijde waar het rolluik onder water gaat: eventueel vuil dat op de lamellen ligt zal beginnen drijven op de plaats waar het rolluik in het rolluikgedeelte opgerold wordt, als de skimmers zich op de juiste plaats bevinden is dat voor jou veel handiger in onderhoud!

2. licht conische zwembaden met minimaal afgeronde hoeken: minder water (en dus minder kosten van water, chemicaliën en verwarming) voor evenveel zwembadplezier, de afgeronde hoeken zorgen ervoor dat jij of je zwembadrobot het zwembad veel makkelijker schoon kunnen maken (dus minder onderhoud).

3. geen onderaan afgesloten rolluikgedeeltes waar een opstapeling van vuil een ernstig risico is: wel een scheidingswand met onderaan een opening evenals een aanzuigpunt in het rolluikgedeelte, de combinatie van beiden zorgt voor het meest zelfreinigende en het makkelijkst te onderhouden rolluikgedeelte.

4. geïntegreerde doortrapbeveiliging in U-vorm rondom je zwembad: het rolluik drijft boven een kleine rand die bovenop de zelfdrijvende eigenschappen van een zwembadrolluik 100% veiligheid garandeert

5. dubbelwandige structuur rondom het gehele zwembad, als het ware 2 kuipen voor de prijs van 1: hierdoor is een LPW zwembad aanzienlijk sterker dan enkelwandige zwembaden die structureel rondom verstevigd zijn met zogenaamde verstevingingsbalken, de wanddikte van 1,5cm garandeert bovendien  

Er bestaan echter ook andere fabrikanten die full vinylester zwembaden maken, zij bieden echter niet al deze voordelen samen aan.

Ontvang direct online je GRATIS en vrijblijvende offerte per e-mail voor een monoblok zwembad via deze link.

Heb je hierover nog vragen, contacteer dan onze klantendienst op het nr. 03/354 12 21.

Noppe Zwembaden: Partner van deze merken.

Privacybeleid - Cookiebeleid - Copyright © Noppe Zwembaden 2024