Recent Nieuws
FAQ : AANKOOP VAN EEN NIEUW ZWEMBAD > MONOBLOK ZWEMBAD
Waarom zou ik kiezen voor een monoblok zwembad?

Het concept monoblok zwembad is een oplossing voor heel wat problemen en/of inefficiënties die zich stellen bij het realiseren van een bouwkundig zwembad, we overlopen de belangrijkste hieronder:

Arbeidskost

Een monoblok zwembad wordt gemiddeld op 5 werkdagen gebouwd. Het bedrag aan arbeid binnen je totale investering is hierdoor zeer laag. Je kan niet alleen maar snel van je zwembad genieten, je investeert voornamelijk in materiaal (dat ter plaatse blijft) i.p.v. dure arbeid.

Kwaliteit

Binnen de monoblok zwembaden zijn er grote prijs- en kwaliteitsverschillen. Een kwalitatieve monoblok fabrikant maakt de monoblok zwembaden geheel uit vinylester (dus zonder polyester, keramische lagen e.d.) en dit in een gesloten fabrieksomgeving. Dit leidt tot een zwembadbekleding van de allerhoogste kwaliteit.

Isolatie

Een kwalitatief monoblok zwembad beschikt over een standaard isolatie. Wil je nog verder isoleren dan kan dit relatief goedkoop. Bij een bouwkundig zwembad is dit moeilijker te realiseren en hierdoor duurder.

Veiligheidsrand

Een kwalitatief monoblok zwembad beschikt standaard over een doortrapbeveiliging voor het rolluik, en dit in U-vorm rondom de kuip. Hierdoor is het rolluik, naast het zelfdrijvend vermogen, extra ondersteund en veilig. Bij andere bouwvormen is het plaatsen van extra handrails veelal de enige oplossing om dezelfde veiligheid te bereiken.

Bekleding

De monoblok zwembaden hebben een naadloze bekleding, net zoals je badkuip zonder enige structuur.

Dus zonder risico op plooivorming, schadelijke ftalaten (inherent bij zwembaden met een zogenaamde liner of zwembadfolie) of de sinaasappelhuid van een met polyester of vinylester bekleed betonnen zwembad.

Omdat de bekleding onder de beste omstandigheden werd geproduceerd (in een fabriek, doorgaans in een gerobotiseerd proces) is de kwaliteit ervan tevens de hoogst mogelijke.

De garantie

De garantie op een kwalitatief monoblok zwembad (zoals deze van LPW POOLS) lopen op tot 35 jaar. Bij andere concepten is dit doorgaans 10 jaar (vb. bouwkundig, polypropyleen). Een lange garantie is uiteraard enkel waardevol als het bedrijf dat deze garantie aanbiedt valabel is.

Ontvang nu direct je GRATIS en vrijblijvende offerte en klik hier.

Heb je hierover nog vragen, contacteer dan onze klantendienst op het nr. 03/354 12 21.

Noppe Zwembaden: Partner van deze merken.

Privacybeleid - Cookiebeleid - Copyright © Noppe Zwembaden 2024