Recent Nieuws
FAQ : AANKOOP VAN EEN NIEUW ZWEMBAD > MONOBLOK ZWEMBAD
Waarom kies ik beter voor een monoblok zwembad uit full vinylester dan een gemetst zwembad met een zwembadfolie?

Er zijn heel wat redenen om te kiezen voor een zwembadkuip vervaardigd uit "Full vinylester". De verschillen zijn immers enorm groot.

Hieronder een overzicht:

1. Een uit full vinylester monoblok zwembad garandeert je de komende 35 jaar geen kosten te moeten maken m.b.t. de bekleding van je zwembad omdat je een fabrieksgarantie ontvangt van 35 jaar, niet degressief (tegenover een degressieve garantie van slechts 10 jaar op het materiaal). Eén keer investeren en levenslang genieten of jaren genieten en opnieuw moeten investeren (wat een foliezwembad de duurste oplossing maakt op lange termijn)!

2. Een uit full vinylester vervaardigd monoblok zwembad beschikt over een naadloze bekleding (een folie heeft lasnaden waar vuil achter blijft hangen).

3. Er is geen enkel risico op plooivorming (inherent aan een zwembad met folie) wanneer je kiest voor een "Full vinylester" zwembad.

4. Isolatie: de verwarmingskosten van een full vinylester zwembad liggen structureel lager dan de kost voor het verwarmen van een niet waterdichte constructie (of een zwembad vervaardigd uit beton).

5. De full vinylester zwembaden zijn standaard voorzien van een geïntegreerde doortrapbeveiliging voor het rolluik, in een gemetste of betonnen constructie is een (optionele) RVS handrail noodzakelijk om dezelfde veiligheid te bekomen.

6. Een full vinylester zwembadbekleding is niet schadelijk voor de gezondheid: een klassieke liner of zwembadfolie bevat het schadelijke 'ftalaat' met als voornaamste gevaren een hormoonverstorend effect (vooral bij mannen: zgn. anti-androgeen), ftalaten kunnen de concentratie van schildklierhormonen verstoren, ftalaten kunnen immunotoxisch zijn. Blootstelling bij prematuren werd in verband gebracht met meer astma op latere leeftijd (meer info oa. via Wikipedia). In kinderspeelgoed mag dit product al sinds 2004 niet meer gebruikt worden.

Vraag nu volledig GRATIS en vrijblijvend je offerte voor je full vinylester LPW zwembad via volgende link waarna je slechts enkele minuten later al je offerte per mail ontvangt: offerteaanvraag

Heb je hierover nog vragen, contacteer dan onze klantendienst op het nr. 03/354 12 21.

Noppe Zwembaden: Partner van deze merken.

Privacybeleid - Cookiebeleid - Copyright © Noppe Zwembaden 2024