Recent Nieuws
FAQ : Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals
Wat zijn de voordelen om te werken met een bedrijf dat aangesloten is bij de Belgische Federatie van Zwembad- en Welnessprofessionals?

Als bedrijf dat lid is van deze federatie, beschikken we over een kwaliteitslabel, uw garantie voor kwaliteit en verantwoordelijkheid.

Wanneer u op ons beroep doet (een algemene aannemer die erkend is door de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals), dan geniet u als klant van een goede opvolging en een uitstekende kwaliteit tijdens heel uw bouwproject. We beschikken namelijk over dit kwaliteitslabel omdat we erkend werden voor kwaliteitsvol werk volgens duidelijk bepaalde criteria:

- we wijden ons hoofdzakelijk aan de bouw van zwembaden en kennen dus alle kneepjes van het vak.

- als algemene aannemer coördineren we alle stappen van de bouwwerf én de onderaannemers die mogen tussenkomen.

- als algemene aannemer leverden we een bewijs van toegang tot het beroep om onze knowhow aan te tonen.

- we beschikken over een erkenning categorie D, minimum klasse 2 (of gelijkwaardig), die onze technische bekwaamheid aantoont, evenals onze financiële capaciteit en professionele integriteit. 

- we verbinden ons ertoe een bemiddelingspoging te ondernemen met een erkend bemiddelaar in geval van conflict met de consument.

- we bieden onze klanten een onderhoudsdienst en een volledige ‘dienst-na-verkoop’ met een minimumgarantie van 2 jaar, en een tienjarige waarborg voor de stabiliteit.

Bovendien vormen engagement en verantwoordelijkheid belangrijke steunpilaren van deze groepering. Deze eigenschappen komen vooral tot uiting op de bouwwerf (vóór, tijdens en na de bouw) en bij het naleven van de opgestelde overeenkomsten. 

Vertrouw uw bouwproject toe aan ons, dan kan u rekenen op kwaliteit, vertrouwen en verantwoordelijkheid!

Mocht u toch problemen ondervinden, aarzel dan niet om ons hierover te contacteren, lossen we dit niet correct op dan kan u een klacht indienen bij onze federatie via dit klachtenformulier. In geval van geschillen wordt de nodige afstand genomen door de federatie om tot een correcte oplossing te komen.

Heb je hierover nog vragen? Contacteer dan onze klantendienst op het nr. 03/354 12 21.


Directe link voor deze vraag

Noppe Zwembaden: Partner van deze merken.

Privacybeleid - Cookiebeleid - Copyright © Noppe Zwembaden 2024