Recent Nieuws
FAQ : LEVERING VAN PRODUCTEN
Leveren jullie franco & wat met leeggoed?

We leveren franco vanaf €150 (incl. BTW) voor bestellingen die per mail of telefonisch gebeuren en vanaf €100 (incl. BTW) voor bestellingen via de webshop.

Ingeval we bij een franco levering leeggoed meenemen (bussen vloeibare chloor en pH-) blijft de levering franco ongeacht het aantal bussen die retour genomen worden.

Een levering omvat het uitsluitend afleveren van de door jou bestelde producten en kan eventueel door een transportfirma uitgevoerd worden (niet noodzakelijk door een zwembadtechnieker).

Wanneer er naast het afleveren van producten nog andere werken dienen uitgevoerd te worden dan wordt steeds een zwembadtechnieker ingepland. Dit werk wordt beschouwd als regiewerk en zo gefactureerd (verplaatsingskosten, reistijd en werkuren).

Dit is helaas onvermijdelijk daar o.a. los- en laadkosten van onze techniekers, de kosten van onze klantendienst (inplannen, eventueel opvolgen, verzekeringskosten), interventierisico en veel andere kosten die we als bedrijf moeten maken om onze klanten een waardige service te bieden niet inbegrepen zijn in een franco levering en de reistijd/verplaatsingskost deze kosten wel omvat: bestel nu via onze webshop

Voor meer informatie contacteer onze klantendienst op het nr. 03/354 12 21.

Noppe Zwembaden: Partner van deze merken.

Privacybeleid - Cookiebeleid - Copyright © Noppe Zwembaden 2024