Recent Nieuws
FAQ : OPLOSSEN VAN STORINGEN OF PROBLEMEN > INTELLIPOOL
Hoe kan ik Intellipool toegankelijk maken via mijn smartphone?

Nog niet geregistreerd?

Neem de handleiding van Pentair bij de hand en kijk op de backcoverpagina of de toegevoegde informatiefiche. Hier vind je een etiket met een uniek serienummer en paswoord.

Op de Intellipool systemen vanaf 2019 vind je deze nummers op een etiket aan de zijkant van de Pool Control (neem van deze sticker een foto met je Smartphone) en dus niet langer in de bijgeleverde handleiding.

Surf vervolgens naar www.intellipool.eu en doorloop de stappen van het registratieproces. Als gebruikersidentificatie kies je steeds je e-mail adres met een door jou gekozen paswoord. Noteer dit paswoord op de door ons geleverde handleiding zodat je dit zeker niet vergeet.

Na registratie kan je steeds inloggen op deze server (IPhone, IPad, Android, computer of enig ander toestel met internetverbinding) door gebruik te maken van je e-mail adres en gekozen paswoord.

Makkelijk werken met de instellingen van Intellipool.eu, dat kan!

Je kan via het aanmaken van een snelkoppeling het toegankelijk maken van de web interface vereenvoudigen.

Op een Iphone doe je dit via safari als volgt:

1. open Safari

2. surf naar www.intellipool.eu

3. voer je gebruikersidentificatie (=je mailadres) en gekozen paswoord in en bevestig (log in)

4. druk nu onderaan je scherm op het vierkantje met middenin een pijltje dat naar boven wijst

5. je kan hier kiezen voor kopieer, druk af, zet in leeslijst, bladwijzer, zet in favorieten en zet op beginscherm (scroll naar rechts): klik op "zet op beginscherm"

6. de standaardnaam die dit Pentair pictogram krijgt is "home"; wijzig dit naar Intellipool (of eventueel zwembad) en bewaar/bevestig

7. nu heb je op je homepagina van je Iphone een extra pictogram (eventueel kan je dit in een geschikt mapje slepen), als je hierop klikt kom je in het scherm van Intellipool

Bestaat er ook een "app"?

Absoluut, je kan ook via je appstore of de Android variant GRATIS de Pentair Intellipool app downloaden en hiermee werken.

Dit geniet echter niet onze voorkeur omdat de instellingen van de app beperkter zijn dan de mogelijkheden die je hebt via www.intellipool.eu.

Paswoord vergeten?

Mocht je ooit je paswoord vergeten dan is er een ‘lost pasword’ procedure via dezelfde website (enkel beschikbaar via een gewone PC of Mac, niet via een tablet of smartphone).

Gebruik je e-mail adres als "gebruikersidentificatie" en doorloop de stappen van het paswoord ophalen menu.

Heb je hierover nog vragen, contacteer dan onze klantendienst op het nr. 03/354 12 21.

 

Noppe Zwembaden: Partner van deze merken.

Privacybeleid - Cookiebeleid - Copyright © Noppe Zwembaden 2024