Recent Nieuws
FAQ : RENOVATIE VAN EEN BESTAAND ZWEMBAD
Renoveren jullie ook bestaande zwembaden?

Ja, dit doen we zeer vaak en dit zowel voor buiten- als binnenzwembaden.

We gaan hiervoor als volgt aan de slag:

In eerste fase vragen we je om via het offerteaanvraagformulier op onze website de informatie over je zwembad op te geven.

In dit formulier stellen we je diverse vragen over hoe je zwembad gebouwd werd en wat je wenst te renoveren.

Lukt het niet om het formulier in te vullen of vind je dit moeilijk of vervelend? Bel dan even onze klantendienst (03/354 12 21) die dit ook graag voor jou doet en telefonisch het document met jou overloopt.

Hierna ontvang je volledig GRATIS en vrijblijvend een indicatief voorstel om jouw zwembad te renoveren, zodat je kan bekijken of dit voorstel in de lijn van je verwachtingen ligt.

Wanneer dit zo is kan je ons contacteren voor het maken van een plaatsbezoek.

Tijdens dit bezoek overlopen we samen de offerte en controleren we ter plaatse of zeker het nodige voorzien werd, wanneer nodig ontvang je hierna van ons een aangepaste offerte. In sommige gevallen is het kostenefficiënter om het zwembad in zijn geheel te vervangen door een nieuw monoblok zwembad met 35 jaar garantie. Ook dit kunnen we beoordelen tijdens het plaatsbezoek.

Na jouw goedkeuring gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat alles netjes volgens afspraak wordt uitgevoerd door ons team dat gespecialiseerd is in renovatiewerken van zwembaden.

Heb je hierover nog vragen, contacteer dan onze klantendienst op het nr. 03/354 12 21.


Directe link voor deze vraag
Kan je eender welk type zwembad renoveren?

Meestal kan dit, maar niet altijd.

We overlopen hieronder even de vaakst voorkomende situaties:

Prefab zwembad (rond, ovaal, achtvormig, ...) met staalwand of zwembaden met als basis een houten structuur of isomo blokken

Deze baden renoveren we niet. De achterliggende structuur is geen geschikte basis om je op korte of lange termijn te kunnen garanderen dat de renovatie van vb. de bekleding van het zwembad geen complicaties met zich zal meebrengen. Deze zwembaden vervangen we door een nieuw zwembad, meestal door een monoblok zwembad. Wens je hiervan een volledig GRATIS en vrijblijvende offerte, klik dan hier. Je ontvangt direct na je aanvraag een offerte per e-mail.

Monoblok zwembaden

We renoveren enkel monoblok zwembaden van de merken die we verdelen. Dit zijn de LPW Pools en FlexLine zwembaden. Andere types en/of merken vervangen we door een nieuw monoblok zwembad. Wens je hiervan een volledig GRATIS en vrijblijvende offerte, klik dan hier. Je ontvangt direct na je aanvraag een offerte per e-mail.

Wens je een LPW Pools of Flexline zwembad te renoveren dan kan je eveneens via voorgaande link een offerte opvragen (je kiest dan voor renovatie i.p.v. nieuw zwembad).

Op basis van jou aanvraag ontvang je dan op korte termijn een offerte.

Gemetst zwembad bekleed met een liner (zwembadfolie)

Deze baden renoveren we als de achterliggende structuur duurzaam is, het zwembad kan voorzien worden van een nieuwe bekleding in vinylester i.p.v. folie (opnieuw bekleden met folie geeft immers detzelfde problematiek m.b.t. lasnaden en plooivorming), eventueel nieuwe boordstenen, technieken, rolluiksysteem en/of lamellen, ....

Hoe we dit aanpakken vind je via volgende link: Renoveren jullie zwembaden

Gemetst zwembad bekleed met polyester

Deze baden renoveren we, het zwembad kan voorzien worden van een nieuwe vinylester bekleding, eventueel nieuwe boordstenen, technieken, rolluiksysteem en/of lamellen, ....

Hoe we dit aanpakken vind je via volgende link: Renoveren jullie zwembaden

Betonnen zwembad bekleed met een liner (zwembadfolie), polyester of betegeling

Deze baden renoveren we, het zwembad kan voorzien worden van een nieuwe vinylester (we gebruiken hiervoor het kwalitatief betere vinylester) of een nieuwe betegeling. Een betonnen zwembad bekleden met een nieuwe liner of folie is niet in jouw belang (deze structuur is waterdicht waardoor er een ernstig risico is op water achter de liner/folie) en bieden we hierom niet aan. Eventueel nieuwe boordstenen, technieken, rolluiksysteem en/of lamellen, ....

Hoe we dit aanpakken vind je via volgende link: Renoveren jullie zwembaden

Heb je hierover nog vragen, contacteer dan onze klantendienst op het nr. 03/354 12 21.


Directe link voor deze vraag

Noppe Zwembaden: Partner van deze merken.

Privacybeleid - Cookiebeleid - Copyright © Noppe Zwembaden 2024