Recent Nieuws
FAQ : RENOVATIE VAN EEN BESTAAND ZWEMBAD
Renoveren jullie ook bestaande zwembaden?

Ja, dit doen we zeer vaak en dit zowel voor buiten- als binnenzwembaden.

We gaan hiervoor als volgt te werk:

In eerste fase vragen we je om via het offerteaanvraag formulier op onze website de informatie over je zwembad op te geven.

In dit formulier stellen we je diverse vragen over hoe je zwembad gebouwd werd en wat je wenst te renoveren.

Lukt het niet om het formulier in te vullen of vind je dit moeilijk of vervelend? Bel dan even onze klantendienst (03/354 12 21) die dit ook graag voor jou doet en telefonisch het document met jou overloopt.

Hierna ontvang je volledig GRATIS en vrijblijvend een indicatief voorstel om jouw zwembad te renoveren, zodat je kan bekijken of dit voorstel in de lijn van je verwachtingen ligt.

Wanneer dit zo is kan je ons contacteren voor het maken van een plaatsbezoek.

Tijdens dit bezoek overlopen we samen de offerte en controleren we ter plaatse of zeker het nodige voorzien werd, wanneer nodig ontvang je hierna van ons een aangepaste offerte. In sommige gevallen is het kostenefficiënter om het zwembad in zijn geheel te vervangen door een nieuw monoblok zwembad met 35 jaar garantie. Ook dit kunnen we beoordelen tijdens het plaatsbezoek.

Na jouw goedkeuring gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat alles netjes volgens afspraak wordt uitgevoerd door ons team dat gespecialiseerd is in renovatiewerken van zwembaden.

Heb je hierover nog vragen, contacteer dan onze klantendienst op het nr. 03/354 12 21.

Noppe Zwembaden: Partner van deze merken.

Copyright © Noppe Zwembaden 2021