Recent Nieuws
FAQ : ZWEMBADVERWARMING
Kan ik mijn warmtepomp ook zelf plaatsen en aansluiten wanneer ik ze bij jullie aankoop en is er dan eventueel een korting?

Je kan bij ons een warmtepomp aankopen en deze volledig zelf plaatsen.

In dit geval zijn er geen installatiekosten wat je een mooie besparing oplevert.

Anderzijds ontvang je een doe-het-zelf korting op je toestel van 10%.

Daar we er zeker van willen zijn dat je de installatie juist hebt gedaan én we ervoor willen zorgen dat je fabrieksgarantie geldig blijft (enkel geldig bij installatie door een erkend installateur) bieden we je bij aankoop van een warmtepomp tevens een volledig GRATIS controlebezoek aan van onze technieker.

Samen met onze technieker kan je dan (na controle door onze technieker van de aansluitingen) het toestel in werking zetten.

Beperkt het werk van onze technieker zich tot nazicht en is alles goed aangesloten dan zijn er dus geen bijkomende kosten bij je aankoop. Moet onze technieker wel aanpassingen doen dan wordt de hiervoor nodige tijd en eventuele materialen verrekend volgens onze voorwaarden werken in regie (er worden in voorkomend geval geen verplaatsingskosten en/of reistijden gerekend wanneer je probleem tijdens deze interventie kan opgelost worden: dus enkel het uurloon).

Ontdek hier ons aanbod warmtepompen: 

Fairland Inverter toestellen

Hieronder vindt je onze tarieven voor werken in regie:

Tarieven werken in regie (particulier)

Heb je hierover nog vragen, contacteer dan onze klantendienst op het nr. 03/354 12 21.

Noppe Zwembaden: Partner van deze merken.

Privacybeleid - Cookiebeleid - Copyright © Noppe Zwembaden 2024