Recent Nieuws
BEKLEDING
  • BOUWKUNDIGE ZWEMBADEN

Bekleed met liner, polyester, mozaïek of tegels 

De binnenbekleding van een bouwkundig zwembad kan zowel met vinylester, mozaïek of tegels gebeuren.

 

VINYLESTER

Ingeval je opteert voor een vinylester binnenbekleding voorzien we een volledig ter plaatse gestorte betonkuip met een dikte van 30cm en een gladde bekisting.

Het gebruik van vinylester hars (i.p.v. de klassieke polyesterharsen) garandeert een zeer lange levensduur zonder gevaar op een vroegtijdige veroudering door vb. osmose.

De binnenbekleding wordt door onze zorgen aangebracht en afgewerkt met een topcoating in een door de klant gekozen RAL kleur.

Deze constructiewijze zorgt ervoor dat er geen risico op barsten is in de constructie en dat er geen water aan de achterzijde van de bekleding kan komen.

Er is bovendien geen risico op visuele hinder van grondwater en/of plooivorming van de bekleding (zoals bij voorbeeld bij foliezwembaden het geval is).
 
Tot slot biedt deze afwerkingsgraad een naadloze bekleding.


vinylester binnenbekleding


MOZAÏEK OF TEGELS

Ook een mozaïek en tegelbad start van een basis (ter plaatse gestorte betonkuip).

De gekozen bekleding wordt door onze zorgen vakkundig aangebracht en ingevoegd met een epoxy lijm wat een jarenlange duurzaamheid garandeert.

Diverse kleurencombinaties en patronen mogelijk. Een bekleding in mozaïek of tegels bevindt zich in de hogere prijsklasse en is in het Belgische klimaat enkel verantwoord in onder- of overloopuitvoering (dus niet voor skimmerzwembaden). Bovendien dient gasverwarming voorzien te worden om dit type zwembad te vrijwaren van vorstschade tijdens de wintermaanden.

 

mozaiek en tegels

 

Noppe Zwembaden: Partner van deze merken.

Privacybeleid - Cookiebeleid - Copyright © Noppe Zwembaden 2024