Recent Nieuws
THERMISCH ROLLUIK
  • BOUWKUNDIGE ZWEMBADEN

Thermisch rolluik: veilig & energiebesparend! 

Het Belgische klimaat zorgt ervoor dat u niet optimaal kan genieten van een zwembad dat niet verwarmd wordt.

Om de kosten hiervan binnen de perken te houden is de installatie van een thermisch isolerend zwembad rolluik noodzakelijk.

Ook het waterverlies door verdamping - dat kan oplopen tot 15€/dag - wordt vermeden.

Bovendien garandeert uw rolluik de veiligheid van uw zwembad. Mits een eenvoudige druk op de knop kunnen kinderen of huisdieren niet in het zwembad terecht komen.

Noppe Zwembaden biedt u een uitgebreid assortiment rolluiken aan dewelke op deze site uitvoerig beschreven worden.

We verdelen de hagelbestendige COVREX CLASSIC rolluiken. De lamellen van dit systeem schuiven niet in-en-uit elkaar en zijn hierdoor bijzonder onderhoudsvriendelijk.
 
Wij verzorgen naast de COVREX CLASSIC lamellen in diverse kleuren eveneens SOLAR rolluiken dewelke het zwembad tijdens de zomer bij verwarmen d.m.v. gratis energie van de zon. Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur. De Solar rolluiken kan u zowel in PVC (vroegere uitvoering) als het hedendaagse POLYCARBONAAT (veel sterker en duurzamer) bestellen. Houdt u er wel rekening mee dat een solar rolluik niet hagel- en vorstbestendig is. Tevens voldoen deze rolluiken niet aan de Franse veiligheidsnorm NF P90-308.

De rolluiken in onze bouwkundige baden worden doorgaans ingebouwd in een verborgen nis en afgewerkt met een demonteerbare voorzetwand.

De motor kan zowel in de as als in een externe motorput gebouwd worden. Wij adviseren buismotoren (motor in de as) of externe waterdichte motoren (nieuw sinds 2017).

Consulteer ons voor de verschillende mogelijkheden met een transparante offerte op maat van uw zwembad. Klik hier voor het aanvragen van een offerte
 
Hieronder een overzicht van de voordelen van een rolluik:
 
- een rolluik versterkt het gevoel van veiligheid omdat het dankzij het grote drijfvermogen van de lamellen het gewicht van een kind of een dier kan dragen.
- een rolluik isoleert uw zwembad, waardoor u aanzienlijk minder energie en water verliest door verdamping.
- vermits het water niet rechtstreeks aan het licht wordt blootgesteld, groeien er niet zoveel algen, waardoor u minder onderhoudsproducten verbruikt.
- het rolluik is de ideale bescherming tegen vallende bladeren, insecten en ongedierte.
 
De afdekking werkt geheel automatisch. Met een simpele druk op de knop wordt het zwembad geruisloos gesloten of weer geopend. Ook een afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden. De motor werkt op laagspanning (24v).
 
Klik hier voor het aanvragen van een offerte
 
 
Wij verdelen voornamelijk onderstaande kwaliteitsmerken:

 

Logo Covrex Pool Protection
 
http://www.covrex.com/   

Logo AquaTop

http://www.aquatop.be/

Noppe Zwembaden: Partner van deze merken.

Copyright © Noppe Zwembaden 2020