Recent Nieuws
LPW FULL VINYLESTER

REALISATIE TE SCHOTEN (LPW MODEL LA PLAGE - LICHT GRIJS/PEARL GREY)


Commentaar van de bouwdame:

Proficiat voor de firma Zwembaden Noppe !

Een zwembad aanleggen is een hele investering waar goed over nagedacht dient te worden en waar een budget voor moet uitgetrokken worden. De eerste kennismaking hieromtrent met Tom Noppe liep bijzonder vlot.

Ik had reeds een aangelegde tuin met zwembad, beregening en verlichting doch wenste een veiliger en groter zwembad te plaatsen met rolluik nu er drie kleinkinderen zijn. Daarnaast was er de wens voor een overdekt terras met verwarming en verlichting alsook een carport.

Ik had een budget in gedachten en samen met Tom hebben we daarnaar toe gewerkt. Hij nam de algemene leiding op zich van zowel  de plaatsing van een LPW La Plage zwembad, alsook de heraanleg van de tuin, de tuinverlichting, de  heraanleg van de beregening, de aanleg van de terrassen, de plaatsing van het overdekt terras en  de carport.

Mijn vraag was: Ik wil een kant klare tuin tegen de zomer binnen budget en timing.

De firma Noppe is erin geslaagd om te starten met de werken op 19/11/2016 en de werken te beëindigen eind januari 2017.  Zij maakten een gedetailleerde planning op waar elk wist wat en wanneer hij ter plaatse moest zijn voor de werken. Want zoals het spreekwoord zegt “schoenmaker blijf bij uw leest” zo werkt de firma Noppe samen met onderaannemers die elk op hun beurt hun specialisatie hebben. Allen beantwoordend aan de normen van echt vakmanschap.

Tom Noppe coördineerde de werken en zag erop toe dat ieder binnen zijn vooropgesteld budget bleef en de timing respecteerde. Geen zorgen voor de klant alleen fijne vakmensen die elk top kwaliteit leveren. Wat een verademing voor iemand die ook een drukke job heeft en met beide oren kan slapen wetende dat alles prima verloopt.

Nadat alle werken voltooid waren nam Tom Noppe bovendien ruim de tijd om de installatie tot in de puntjes uit te leggen en liet hij een goede handleiding na.

Ik wens dan ook alle medewerkers van de firma Noppe te bedanken en in het bijzonder Tom Noppe voor de aangename samenwerking. Ik wens jullie vooral te bedanken voor de professionaliteit en de kwaliteit die jullie leveren. Wij hebben deze zomer met heel het gezin genoten van fijne zwemdagen en zullen dat de komende jaren nog doen.

Danielle BinnemansREALISATIE TE BRASSCHAAT (LPW MODEL CARRE - WIT)


Commentaar van de bouwheer:
 
Ons tuintje was al gezellig maar we wilden er nog méér van genieten samen met onze kinderen. Daarom besloten we om te gaan informeren naar de plaatsing van een zwembad.
 
 
Toen we in de winkel van Noppe Zwembaden verwelkomd werden hebben we samen met Tom een gesprek gehad over de verschillende mogelijkheden die er zijn voor het plaatsen van een zwembad. Dit was een zeer positieve ervaring. De kennis van Tom is zeer uitgebreid en we kregen een uitstekend inzicht in de verschillende mogelijkheden en budgetten. Toen Tom enkele dagen later bij ons thuis kwam (om te kijken waar en hoe wij de inplanting hadden voorzien) zag Tom direct een heel ander inplanting voor het zwembad. Dit bleek inderdaad 100% beter te zijn dan ons eerste idee.
 
 
Samen beslisten we voor de realisatie van onze droom te gaan.
 
 
Het project werd uitgevoerd met een torenkraan (ook het uitgraven) en dit was zeer spectaculair! 
 
Na de perfecte afwerking én de uitgebreide uitleg bij oplevering zijn we gaan genieten van ons zwembad. We wachten al op de volgende zomer om terug te genieten van de feestjes aan het zwembad!
 
Familie Baetens - De Beir
 
 
 


REALISATIE TE SCHOTEN (LPW MODEL LA PLAGE - LICHT GRIJS/PEARL GREY)


Commentaar van de bouwheer:

Een wow gevoel...thuis en toch op vakantie!
 
Familie Duys

 REALISATIE TE EDEGEM (LPW MODEL REFLEA - LICHT GRIJS/PEARL GREY)


Het geplaatste zwembad is een monoblok zwembad model LPW REFLEA, het enige monoblok overloopzwembad uit één stuk. Het zwembad uitgevoerd in 'Pearl Grey' meet 10m40/10m80 op 3m60/4m (excl./incl. overloopsteen in beige Portugese graniet) en een waterlijn van 1m34.

Dit monoblok zwembad is van een Belgische fabrikant met meer dan 50 jaar ervaring. Het is standaard volledig rondom geïsoleerd met een honinggraatstructuur (totale wanddikte ca. 4cm) en bijkomend na de plaatsing aangevuld met isolatiechappe wat levenslang voor de laagst mogelijke verwarmingskost zorgt. De fabrieksgarantie op deze kuip m.b.t. waterdichtheid en osmose bedraagt 30 jaar.

Het bij de plaatsing voorziene permanente drainagesysteem zorgt ervoor dat de klant ten allen tijde het zwembad in alle veiligheid kan leeg maken zonder risico op opwaartste druk.

Vooraan zorgt de diagonale hoektrap voor een makkelijke toegang tot het zwembad. Naast deze hoektrap is een RVS316L doortrapbeveiliging gemonteerd dewelke uit 1 stuk werd vervaardigd.

Aan de overzijde bevindt zich een zogenaamde Plage waaronder het COVREX CLASSIC rolluik werd gemonteerd (kleur: staalgrijs). Het COVREX CLASSIC rolluik is hagelbestendig, voldoet aan de Franse veiligheidsnormen en beschikt over een soepele verbinding. Dit zorgt samen met de vol geschuimde lamellen niet enkel voor de hoogste isolatiewaarde maar ook het grootste onderhoudsgemak. Het rolluik heeft een fabrieksgarantie van 5 jaar.

De zwembadtechnieken zijn opgebouwd op basis van het Pentair Intellipool systeem met bijhorende Triton TR100 zandfilter voorzien van AFM. De Pentair 4x module stuurt de geïntegreerde Besgo klep aan op basis van de positie van het rolluik en spoelt tevens periodiek de buffertank ongeacht de positie van het rolluik. Het Besgo ventiel zorgt ervoor dat geen terugslagklep nodig is om sifonering met de buffertank te vermijden, ook niet ingeval er een stroomuitval is.

De OSF sturing voor buffertanken bewaakt het niveau in de buffertank van 5.000l en stuurt het Belaqua conform gemonteerde magneetventiel (automatische bijvulling) bij lage waterstand en/of legt de pomp stil indien nodig ter beveiliging van droogloop. Anderzijds zorgt de tevens in de buffertank voorziene dompelpomp voor het verwijderen van overtollig (regen)water.

De Intelliflo pomp wordt variabel in snelheid gestuurd in functie van open of gesloten afdekking, pH meting, chloormeting en temperatuur. Het systeem werkt automatisch en heeft als doel om zo lang mogelijk te filteren op een lage snelheid. Dit zorgt naast een energiebesparing van 50% tevens voor een aanzienlijk betere filtratie en bijgevolg lagere chemicaliënbehoefte. De combinatie met UV behandeling en ionisatie zorgt voor 75% minder gebonden chloor in het water. De geïntegreerde platenwarmtewisselaar wordt gevoed door een externe verwarming en zorgt steeds voor een aangename zwemtemperatuur.

De klant behoudt de supervisie over de zwembadtechnieken enerzijds middels de draadloze display dewelke in de woning staat.  Zowel de klant als de zwembadbouwer ontvangt bij eventuele storingen een e-mail middels de in Intellipool geïntegreerde webinterface.REALISATIE TE WOMMELGEM (LPW MODEL GRANADA - WIT)


"Het idee om onze tuin volledig te strippen en te heraanleggen met plaatsing van een zwembad en poolhouse vraagt heel wat denkwerk, tekenwerk, overleg en vooral coördinatie.

Toen we na enig marktonderzoek bij Tom Noppe terecht kwamen gaf hij ons meteen het vertrouwen door zijn uitgebreide kennis van zaken. Dit werd ons bij de start van de werken wel duidelijk door de enorme bekwame vakkennis van zijn eigen technische ploeg. Tom heeft zich ook meteen geëngageerd als projectleider en alle andere bijkomende werken, uitgevoerd door andere firma's, schitterend gecoördineerd.

Wat onszelf eigenlijk nog restte was erop tijd voor te zorgen dat er de nodige koffie met koekjes waren voor de techniekers, wat toch voor ons bijzonder fijn was.

En achteraf, na de plaatsing, mocht het resultaat echt gezien worden. Knap werk Tom, bedankt hiervoor. Zelfs na de plaatsing en afwerking van het zwembad stonden Tom en zijn techniekers altijd direct klaar met raad en daad.

Spijtig maar nu moet het zwembad winterklaar gemaakt worden, gedaan voorlopig met het zwemplezier, maar we zien er nu al naar uit dat jullie volgend jaar terug aan onze deur zullen staan."

Familie Kennis - HuetteREALISATIE TE AARTSELAAR (LPW MODEL ZK12 LICHT GRIJS/PEARL GREY - TERRASWERKEN, POOLHOUSE MET SAUNA, TOILET EN DOUCHE)


Commentaar van de bouwheer:

"Ik zag eerlijk gezegd serieus op tegen de organisatie en de werken voor de realisatie van een zwembad met poolhouse. Echter van in het begin kregen we een uitvoerige en deskundige uitleg van een enthousiaste zaakvoerder waardoor we al snel overtuigd waren dat we met Noppe Zwembaden aan het juiste adres zaten voor een goed resultaat en weinig zorgen.

Zowel wat zwembad en toebehoren betreft als het verwezenlijken van poolhouse met sauna in onderaanneming werd alles minutieus voor ons geregeld, gepland en opgevolgd. Zowel Tom als zijn techniekers zijn super professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Zelfs ondanks de siberische temperaturen in februari werd alles binnen redelijke termijn opgeleverd en konden we al snel genieten van ons zwembad en sauna.

Aan iedereen die een zwembad wil plaatsen :  Noppe Zwembaden is een aanrader voor topkwaliteit !"

Familie Dekeyser - DemetsREALISATIE TE ST. JOB IN 'T GOOR - BRECHT (LPW MODEL ZK12 - LICHT GRIJS/PEARL GREY)


Commentaar van de bouwheer:

"Nooit gedacht dat we na 1 week installatie al konden genieten van onze blauwe oase! God schiep de dag en het team van Noppe zwembaden ons prachtig zwembad!  Bedankt!"

Familie Van den Dwey

REALISATIE TE MELSBROEK (LPW MODEL MAJORCA - LICHT GRIJS/PEARL GREY)


Commentaar van de bouwheer:
 
"Even investeren ... één telefoontje; duidelijk contract; geweldige service en één week later ... Een droom werd werkelijkheid! Dank u Noppe Zwembaden!"
 
Familie Weynants - MelsbroekREALISATIE TE ZOERSEL (LPW MODEL MAJORCA - LICHT GRIJS/PEARL GREY)


Commentaar van de bouwheer:
 
"Onze ervaring met Noppe zwembaden kunnen we kort samenvatten : TOP ! Tijdens ons eerste contact kregen we te maken met een enthousiaste man die op een verstaanbare wijze de manier van werken beschreef. Het klikte meteen. Zowel tijdens de plaatsing (al was het bij ons wel een "specialeke", de allereerste LPW Majorca met schuine bodem) als de dagen erna konden we rekenen op een correcte handelswijze waarbij de gemaakte afspraken correct werden opgevolgd. Kortom, niets dan lof en dit hebben we dan ondertussen ook al doorverteld aan mogelijk toekomstige kopers :-)"

Familie Soffers - ZoerselREALISATIE TE ESSEN (LPW MODEL MAJORCA - ICE BLUE - TOTAALPROJECT TUIN, POOLHOUSE, ZIJWAND, TERRAS)


Commentaar van de bouwheer:
 
"Wij hebben ons zwembad en bijhorigheden volledig laten realiseren door Noppe zwembaden. Door ons bezoek aan de fabriek van LPW hebben we een duidelijke keuze kunnen maken qua model en kleur van het bad. De samenwerking met de door Tom Noppe aanbevolen aannemers (tuinarchitect, tegelwerken, verlichting) verliep vlekkeloos. Correcte afspraken werden gemaakt, Tom is een man van z’n woord ! Het resultaat is verbluffend ! Wij zijn dan ook meer dan tevreden over de perfecte samenwerking met Tom Noppe. Het is een zéér geslaagd project !"
 
Familie Kerstens - EssenREALISATIE TE KEERBERGEN (LPW MODEL MAJORCA LICHT GRIJS/PEARL GREY - TUINAANLEG & TERRASWERKEN)


Commentaar van de bouwheer:

"We eindigen nu ons tweede 'zwemjaar' en zijn over gans de lijn tevreden met de investering maar eveneens met het gegeven dat het team van Noppe Zwembaden - en Tom Noppe zelf natuurlijk - ons van begin tot einde goed wist te begeleiden in werken en onderhoud. We besteden veel aandacht aan het zwembad en verzorgen het nauwkeurig, hierdoor heb je gedurende 6 maanden volop zwemplezier!"

Familie De Coensel - KeerbergenREALISATIE TE WEZEMAAL (LPW MODEL MAJORCA - RAL KLEUR)


(Uitgebreide) Commentaar van de bouwheer:

"DESSERT STORM IN WEZEMAAL"

"Tom Noppe belde me deze zomer. Het was een hete zomerdag. Een zeldzame…  ‘Ik durf je nu pas te bellen’ zei Tom, ‘Je ergste nachtmerrie is effectief uitgekomen’. Helaas. Hij had gelijk.  Mijn nachtmerrie was inderdaad bewaarheid geworden. Noppe zwembaden had kort na nieuwjaar de kuip van mijn zwembad vakkundig in het midden van mijn tuin gelegd. Het had bloed, zweet en tranen gekost, maar alles was prima verlopen.  Inderdaad, ik was blij met het bad. De lengte stond me geweldig aan, de grijze kleur viel heel goed mee. Een hele opluchting want tenslotte moet je zoiets belangrijk toch beslissen op basis van een piepklein staaltje. Maar ik was blij, de speling van de zon tussen de takken van mijn hoge bomen beloofden nu al een zwoele zomer in en aan ‘the pool’…  So far so good, maar dat was buiten de boordstenen gerekend. Na zes weken wachten werden in april de boordstenen geleverd door de firma die ook mijn terrassen gegoten had. Tom Noppe belde me: “Wij gaan die boordstenen niet plaatsen. Er zitten fouten in, alles zal kapot vriezen en je gaat ons na 2 jaar vragen die stenen te vervangen.”  Dit was het laatste wat ik na 6 weken wachten wilde horen. Ik zag de bui al hangen.  Alweer 6 tot 8 weken wachten… Maar achteraf apprecieer ik de professionaliteit van Noppe zwembaden ontzettend. Door hun doordachte aanpak zit ik nu jaren goed. Wat zijn tenslotte 8 weken in het kader van de eeuwigheid. Maar….pweu pweu pweu… daar ging mijn ideale planning. Alles was voor nieuwjaar gestart opdat wij in april zouden zwemmen. Dat werd nu plots eind juni. Jawel, eind juni!! En daar kwam mijn nachtmerrie al even om de hoek loeren. ‘Je zal zien’, had ik Tom gezegd, ‘We krijgen een heerlijke lente en zodra het zwembad klaar is, zal het beginnen regenen.”  En zo geschiede… we trotseerden de heetste lente sinds 400 jaar!! 400 jaar!! Door wegenwerken in mijn straat en een tuin die niet was aangelegd, had dessert storm zich in mijn tuin genesteld. 3 maanden lang leefden wij hier in één grote stofwolk. Het stof was zo hardnekkig dat ik mijn boterhammen ermee kon beleggen. En vervolgens spartelden we ons door de meest regenachtige zomer sinds 1932 als ik mij niet vergis. Mijn ergste nachtmerrie was dus uitgekomen. Regen was ons deel gedurende 3 maanden!! En toch… toch zwommen wij naar mijn gevoel nog vrij veel. En met een goed gevoel! En dat komt deels door de support van Noppe. We hadden er lang op gewacht, maar Noppe zwembaden had ook zijn uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat we zo snel mogelijk aan het zwemmen waren zodra het betonbedrijf de boordstenen leverde. De coördinatie verliep vlekkeloos. De beloofde werkzaamheden volgden elkaar snel op. En toen bleek dat ik mijn water had laten groen worden, hetgeen volgens mij kwam doordat ik alsmaar groener begon te lachen naar dat bad ;-), deed Noppe zwembaden er alles aan om de kwaliteit van het water onmiddellijk te keren. Wat ook snel gebeurde. Heel simpel, omdat het bedrijf weet waarmee het bezig is. Ondanks dessert storm in Wezemaal heb ik een fijn gevoel bij de samenwerking tot op heden. Ik kreeg een zeer professionele uitleg over het functioneren van mijn bad en alles werd in stelling gebracht om mij zo snel mogelijk te dienen waar nodig. Bij de afwerking van het bad, maar ook achteraf. Wanneer er vragen waren, was het antwoord al onderweg. Het duurde even voor ik de hele technische bagage onder de knie had, maar mede door de een gedetailleerde beschrijving op papier, een doorgedreven uitleg door Tom Noppe en de vakkundige support achteraf had ik vrij snel voeling met mijn bad. De nazomer werd alsnog een fijne periode waar er behoorlijk wat gezwommen hebben. En dus kijk ik ondanks de valse start terug op een fijne eerste zwemzomer ten huize Smedts. Ik voel mij gedragen door de firma Noppe en hoop dat dat in de toekomst op eenzelfde manier kan blijven verlopen. Ik heb er het volste vertrouwen in."

Fam. Smedts - WezemaalREALISATIE TE BRASSCHAAT (LPW MODEL GRANADA - ICE BLUE)
REALISATIE TE PUTTE-KAPELLEN (LPW MODEL MAJORCA - ICE BLUE)
REALISATIE TE LINT (LPW MODEL MAJORCA - ICE BLUE)
REALISATIE TE EDEGEM (LPW MODEL MAJORCA)
REALISATIE TE REET (LPW MODEL MAJORCA)
DIVERSE REALISATIES
REALISATIE TE SCHILDE (LPW MODEL XL+ - SNOWWHITE)


LPW XL+ - Snow White

Dit Full Vinylester zwembad XL+ werd geplaatst in Schilde.

Het bad meet 11m x 4m60 x 1m50, werd voorzien van Top Line technieken en een hoog rendements warmtepomp. Het zwembad 

is afgewerkt met een boordsteen in Belgische Blauwe steen.

Een geslaagd project. De klant had enkel spijt van zijn reeds geboekte vakantie naar Spanje.  Copyright © Noppe Zwembaden 2019